Kesää kohti – toimintaa lapsille ja nuorille

17.4.2019 - 11:12 / Yleinen Kulttuuri Liikunta Nuoriso

Vapaa-aikapalvelut kerää lasten ja nuorten kesän toimintaa ja tapahtumia yhteiseen tiedotteeseen, joka jaetaan paperisena koululaisille ja julkaistaan sähköisesti. Tiedotteeseen tulevat toiminnat ja tapahtumat pyydetään toimittamaan säpo mira.juuma@keuruu.fi  5.5. mennessä aiheella ”kesäkalenteri”. Kerätty kesäkalenteri

Vapaa-aikapalveluiden nettisivulla www.keuruunvapaa-aika.fi, jolle pääsee myös kaupungin pääsivujen kautta www.keuruu.fi on sähköinen harrastekalenteri, jossa on jo harrastetarjontaa esillä ja johon toivotaan kaikkien päivittävän harrastustarjonta ja niihin liittyvät tapahtumat sekä leiritoiminnat. Tunnukset nettisivuille saa, laittamalla sähköpostia heli.peltola@keuruu.fi . Tunnukset eivät ole henkilökohtaisia, joten ilmoittakaa käyttäjätunnus ja sähköposti, johon kirjautumistunnukset toimitetaan. Vapaa-aikapäällikkö antaa myös lisätietoja ja tarvittaessa koulutusta harrastekalenterin käyttöön.

Vapaa-aikapalvelut järjestää alkukesän aikana monenlaista toimintaa eri-ikäisille. Kesän alussa varhaisnuorten Äksön –leirin ilmoittautumiset on täydessä käynnissä ja mukaan mahtuu vielä. Heti leiriviikon jälkeen leikkikentillä lapsille 5-8v.  on Urpon ja Turbon kesäliikuntaseikkailua ohjatusti Ketvelniemessä, Kurkiniemessä ja Nyyssänniemessä. Puolessa välissä kesäkuuta ja osin koko kesäkuun urheilukouluja nuorille ja varhaisnuorille järjestetään Haapamäellä, Pihlajavedellä, Jukojärvellä ja Pohjoislahdella (huom. päivitetty ajankohtaa 289.5.) sekä keskustassa (lapset / nuoret) . Beach partyihin kokoonnutaan juhannuksen molemin puolin viikolla tiistaisin Lapinsalmen uimarannalle ja torstaisin Kurkisaareen. Osaan kesätoiminnoista on ilmoittautuminen. Lisätietoa linkeistä, jotka ovat tekstissä tai vapaa-aikatoimesta  p. 040-8272753.

Vapaa-aikatoimen tiedote kesätoiminnasta

Keskustan kesätreenien mainos alakoulu                                                                      Keskustan kesätreenien mainos yläkoulu