Keuruun Yliahon mopomiitti 3.5.2019

17.4.2019 - 20:02 / Nuoriso

Keuruun kaupungin varastokeskuksessa (os.Pajatie 2) järjestetään perjantaina 3.5.2019 KEURUUN YLIAHON MOPOMIITTI klo 18-21, jossa on mahdollisuus rajatulla alueella mopolla ajeluun, keulimiseen ja kumin polttoon. Mahdollisuus myös mopon korjaamiseen ja lisäksi alueella myynnissä makkaraa, kahvia, mehua ja karkkia.

TAPAHTUMASSA MUKANA STUNT FREAKS TEAM esiintymässä sekä tuomalla paikalle oman myyntikojunsa, jossa mm. mopon teippaus ohjausta. 20 mopoilijalle arvotaan ilmainen mopon teippaus!

Keuruun Yliahon Mopomiitti toimii ajokauden ja ajoalueen avajaistapahtumana. Tapahtuman ohjelma koostuu Stunt Freaks Teamin esityksistä (puolen tunnin välein, alkaen klo 18.30). Esitysten välissä tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus ajoharjoitteluun suljetulla, aidatulla ajoalueellamme yksi kuski kerrallaan.

Jotta pääset pärräämään radallamme, Sinun ja moposi tulee täyttää seuraavat edellytykset:

  • Moposi on vakuutuksissa (liikennevakuutus). Tarvittaessa Sinun tulee pystyä todistamaan vakuutuksen voimassaolo.
  • Ajelusi tapahtuu omalla vastuulla. Olet täyttänyt ja palauttanut vastuuvapauslomakkeen, joita on saatavissa Keuruun yläkoulun ilmoitustaululta, Kipinältä sekä sekä tulostettavissa näistä linkeistä: vastuuvapauslomake alle 18-v ja vastuuvapauslomake 18-v täyttäneet. Alle 18-vuotiaiden lomakkeessa tulee olla huoltajan allekirjoitus.
  • Käytät ajaessasi asianmukaisia varusteita: kunnollinen kypärä sekä selkäpanssari ovat vähimmäisvaatimukset. Selkäpanssarin saat tarvittaessa lainaksi järjestäjiltä.
  • Noudatat järjestäjien antamaa ohjeistusta ja maltat odottaa omaa vuoroasi. Muista myös, että radalla ajetaan yksi kerrallaan.
  • Koska ajorata sijaitsee aidatulla ja suljetulla alueella, ajokorttia ei ajeluun tarvita. Muistathan kuitenkin, että ellei Sinulla ole ajo-oikeutta, et luonnollisestikaan saa tuoda mopollasi tapahtumapaikalle ajamalla!
  • Jos moposi tuodaan paikalle autolla ja trailerilla, niiden parkkialue sijaitsee tapahtuma-alueen ulkopuolella, Pajatie 2:n varrella. Ilman korttia et saa ajaa mopoa tapahtuma-alueen porttien ulkopuolella, vaan Sinun on tuotava se työntäen alueen aitojen sisäpuolelle.
  • Tapahtuma-alueen aitojen sisäpuolella mopolla saa ajaa vain mopoparkista ajoalueelle ja takaisin, sekä tietenkin itse radalla. Muu ajelu on ehdottomasti kiellettyä.

Näitä ohjeita noudattamalla teet tapahtumastamme turvallisen paitsi itsellesi, myös kaikille muille osallistujille – ja edesautat sitä, että saamme jatkossakin käyttää Yliahon varastoaluetta mopoilijoiden tarkoituksiin.

Kiitos vastuuntunnostasi! Tervetuloa mopoilemaan!

Tapahtuma on päihteetön ja maksuton.

Järjestäjinä Multian 4h-yhdistys ja Keuruun kaupungin nuoriso- ja tekniset palvelut