Haku Keuruun Nuorisovaltuustoon käynnissä kaudelle 2019-2020

13.5.2019 - 20:32 / Yleinen Nuoriso

Sinä 13-22-vuotias keuruulainen nuori, joka olet:

– kiinnostunut vaikuttamaan asioihin ympärilläsi

– valmis kohtaamaan päättäjiä esim. lautakunnissa, työryhmissä ja muissa tapaamisissa

– kokoustamaan kerran kuukaudessa hyvän porukan ja kaffien äärellä

– valmis järjestämään tapahtumia sekä tekemään aloitteita ja kyselyitä

….ja pitämään meteliä paikkakunnan nuorten asioista!

NUORISOVALTUUSTO voisi olla SINUA varten! Mikäli kiinnostuit, laita viestiä/whatsappia nuvan aikuisohjaaja Niina Savilahdelle p.040-5126348. Haku Keuruun nuorisovaltuuston, tutummin nuvan, toimikaudelle 2019-2020 on käynnissä 22.5.2019 asti.

Nuorisovaltuusto on kaupunginhallituksen alainen ryhmä ja sen toimikausi kestää yhden vuoden kerrallaan. Nuorista valitaan myös edustajat jokaiseen lautakuntaan, jossa heillä on läsnöolo- ja puheoikeus. Lisäksi edustajat valitaan joka syksy Keski-Suomen maakunnalliseen nuorisovaltuustoon.

VAIKUTA, ÄLÄ VALITA!