Harrastekalenterissa runsaasti ryhmiä jo nyt

26.8.2019 - 18:58 / Nuoriso Uimahalli Yleinen Liikunta

Mutta lisää mahtuu…

Koulutus harrastekalenterin käyttöön harrastusten järjestäjille järjestetään 9.9. Klo 17. Ilm. heli.peltola@keuruu.fi

Vapaa-aikapalveluiden etusivulla on lasten ja nuorten harrastekalenteri. Sieltä löytyy toivonmukaan hyvin pian kaikki Keuruun harrastusryhmät. Jo nyt siellä on paljon ryhmiä. Kun avaat kalenterin, voit tarkastella ryhmiä aikajärjestyksessä tapahtumittain tai kuukausikalenterista lukujärjestyksen omaisesti. Voit katsella erilaisia harrastuksia eri kategorioita valitsemalla esim. nuoret, lapset 0-7, liikunta, Haapamäki, taitoluistelu. Kaikki päivittäjät eivät vielä ole hoksanneet laittaa kategorioita ryhmiin, joten välttämättä haulla ei kaikkia löydy. Korjailemme niitä ja lisäämme kategorioita tarpeen ja toiveen mukaan. Tietojen päivittäjäksi pääsee kaikki harrastusryhmien järjestäjät. Tunnukset päivitykseen voi tilata heli.peltola@keuruu.fi: Lähetä itse valittu käyttäjätunnus, sähköposti os. ja vastuuhenkilön nimi. Kun tunnus on luotu saat järjestelmästä salasanan ja linkin jolla voit kirjautua. Tietojen syöttöön saat apua Heli Peltolalta p. 040-8272753.