Ilmianna vuoden 2019 Keuruun nuori tsemppari ja aikuinen tsemppaaja!

29.11.2019 - 12:10 / Yleinen Nuoriso
kuvassa valkoine ruusu

Vuoden 2019 Nuoren Tsempparin ja Aikuisen Tsemppaajan etsinnät ovat alkaneet!

 

Kuka on meidän kuntamme vuoden 2019 Nuori Tsemppari ja Aikuinen tsemppaaja?

  • Nuori Tsemppari, eli 14-19 –vuotias, aktiivinen nuori TAI 14-19 –vuotiaista koostuva nuorten ryhmä, joka esim. osallistuu yhteiskunnalliseen toimintaan, ohjaa positiivisella otteella lasten tai nuorten harrastusryhmää, kannustaa omalla esimerkillään yritteliäisyyteen, edistää nuorten asioita omassa elinpiirissään tai kannustaa ja opastaa muita nuoria toimimaan.
  • Aikuinen Tsemppaaja, eli aikuinen TAI aikuisista koostuva taho, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden omaehtoiseen toimintaan, kannustaa nuoria yritteliäisyyteen sekä suhtautuu nuoriin ja heidän ideoihinsa avoimesti. Tsemppaaja ei tee asioita nuorten puolesta, vaan luottaa nuoriin antaen vastuuta, kuitenkin tarvittaessa auttaen ja tukien.

Nuorten kyvyt ja ääni esiin -juhla nostaa 15. kerran esille keskisuomalaisten nuorten aktiivisuutta ja nuorten taustalla toimivia aikuisia Juhlava tilaisuus järjestetään perjantaina 13.3.2020 Jyväskylässä. Tilaisuuden vastuullinen järjestäjä on Nuorten Suomi ry. Tilaisuutta tukee Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto ja Keski-Suomen liitto. Juhlassa palkitaan myös ehdotusten perusteella Keski-Suomen vuoden 2019 Erityistsemppaajat, Nuorisovaltuusto sekä Nuorisoteko.

 

Ilmoita perusteluineen Keuruun vuoden 2019 Tsemppari ja Tsemppaaja-ehdokkaat kunnan nuorisopalveluihin torstaihin 12.12.2019 mennessä:

Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti

niina.savilahti@keuruu.fi