Lumilajipäivät Keurusselän liikuntapuistossa 3.2. klo 17.30-19.00

28.1.2020 - 14:58 / Yleinen Liikunta

Lumilajipäivät esittelevät Keurusselän liikuntapuistossa maanantai iltana klo 17.30-19. Tapahtumassa pääset tutustumaan erilaisiin hiihtolajeihin taitoratojen ja lajikokeilujen kautta. Lumikenkäilyä ja curlingia voi myös kokeilla. Aina suosittu ampumahiihto on myös ohjelmassa. Nyt kun talvi taas tuli uudelleen, niin on aika viimeistään kaivaa sukset varastosta ja tulla nauttimaan talven riemuista. Liikuntapuistosta löytyy  myös pulkkamäkiä, joten omat pulkat mukaan. Maastokirkkoon voi hiihdellä hiljentymään ja nauttimaan. Siellä voi myös testata tietojaan tietokilpailussa. Ulkoilmatapahtumaan kuuluu tietenkin myös retkievästystä. Järjestäjä tarjoaa nuotiomakkarat ja mehua. Tapahtumaa on järjestetty jo useamman vuoden ajan ja se on hyvä paikka käydä kokeilemassa myös sellaisia lajeja, joihin välineitä ei kotoa löydy. Järjestäjänä tapahtumassa on Keuruun Kisailijat ja liikuntatoimi.