Taideviesti lähtee liikkeelle tänään 15.5.

15.5.2020 - 11:28 / Yleinen Kulttuuri

Tänään 15.5. juhlitaan valtakunnallista lastenkulttuuripäivää!

Sen kunniaksi liikkeelle lähtee myös lastenkulttuurikeskusten Taideviesti, johon kaikki voivat osallistua. Tule mukaan nostamaan lasten ja nuorten taidetta esiin – tehdään yhdessä Suomen suurin taidegalleria!

Teos voi olla vaikka installaatio ikkunassa, liitukuvio kadussa, ympäristötaideteos portinpielessä, lauluesitys parvekkeella tai popup-sirkustemppu puistossa.
Taideviestin tavoitteena on, että lasten ja nuorten itse tekemiä taideteoksia voi etsiä ja löytää mistä vain arjen ympäristössämme. Taideviesti on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton ja sen jäsenkeskusten yhteinen viestintäkampanja, jolla juhlistetaan liiton 5-vuotissyntymäpäivää ja verkoston yhteistyötä.

#taideviesti #lastenkulttuuri #lastenkulttuuripäivä #kulttuuriaitta