Uusi nuoriso-ohjaaja

13.8.2020 - 14:42 / Yleinen Nuoriso

Nuorisopalveluilla on aloittanut uusi vs. nuoriso-ohjaaja. Moona Räty on toiminut kymmenen vuotta hyvinvointialan yrittäjänä, josta hän on siirtynyt lasten ja nuorten parissa toteutettavaan työhön. Kokemusta hänellä on erilaisten ja erityisten ryhmien motivoinnista, ohjaamisesta ja osallistamisesta.

– Yhteisöpedagogin opinnot ovat johdattaneet minua syvemmälle toiminnan suunnittelun ja projektityöskentelyn maailmaan. Olen ihaillut Keuruun strategiaa lapsiperheiden paratiisina kotoani Mänttä-Vilppulasta käsin. Perheeseeni kuuluu kolme lasta, ikähaarukalla 4-18 ja mies. Omat arvot ovatkin lapsi- ja perhelähtöiset ja minulle on merkityksellistä omalta osaltani olla vaikuttamassa nuorten osallisuuteen, yhteisön ja koko yhteiskunnan moninaisuuden ymmärtämiseen ja nuorten omien vaikutusmahdollisuuksien esiin tuomiseen, Räty kuvailee arvojensa suhdetta nuorisotyöhön. Nuorten valtuuston ja lasten parlamentin ohjaavana aikuisena toimiminen onkin tärkeä osa hänen työtään.

-Olen todella otettu päästessäni tuomaan omaa kädenjälkeäni valmiiksi jo mahtavasti toimivaan nuorisotyöhön. Työtehtäviini kuuluu nuorisopalveluissa hallinto ja nuoriso-ohjaus.  Innolla ja päättäväisyydellä käyn tutkimaan tätä uutta työtäni ja sitä, kuinka voisin sitä omalla osaamisellani tukea ja kehittää. Minut tavoittaa pääsääntöisesti Keuruun kaupungintalolta, mutta liikun paljon siellä, missä nuoretkin, hän lisää.

Aurinkoisin terveisin,

Moona Räty
vs. Nuoriso-ohjaaja

040 5126348
moona.raty@keuruu.fi
Keuruun kaupunki