Erityisryhmien liikunta alkaa ensiviikolla

26.8.2020 - 15:43 / Liikunta Uimahalli

Erityisryhmien liikuntaryhmät pyörähtävät käyntiin ensi viikolla (vko 36) toden teolla. Uudella erityisliikunnanohjaajallamme Aino Hintsalalla on suunnitelmat valmiina syksyä varten.  Osa ryhmistä, kuten Navikan ja Runokulman ryhmät, aloittaa turvallisuus huomioiden ulkoliikunnalla. Lähes kaikkiin vanhoihin ryhmäläisiin on oltu yhteydessä erityisliikunnanohjaajan tai yhteistyökumppanin toimesta. Mikäli sinulla ei ole tietoa tai olet uusi ryhmäläinen vailla tarkempaa infoa, voit myös soittaa Ainolle.

Linkistä pääset Erityisliikunnan sivulle, josta löydät Ainon puhelinnumeron, Keuruun liikuntatoimen ryhmät sekä erityisryhmien kalenterin linkistä kaikki erityisliikunnan ryhmät mukaan lukien uimahallin ja kansalaisopiston alkavat toiminnot. Huomioi, että kuntien (Keuruu, Multia ja Petäjävesi) välillä on mahdollista osallistua myös toisiin avoimiin ryhmiin. Varmista kuitenkin, että ryhmässä on tilaa ja se on avoin.

Tulethan vain terveenä ryhmään ja huolehdithan käsihygieniasta!

Liikunnallista syksyä!