Perhepyöräilypäivä 6.9. – Pyöräillen luontoretkelle

2.9.2020 - 10:54 / Liikunta

Valtakunnallinen Pyöräilyviikko polkaistaan liikkeelle 6.9. Keuruulla Perhepyöräilypäivän merkeissä. Päivä sopii oivallisesti syksyisiin luontoretkiin, minne voi vaikkapa pyöräillä yhdessä koko perheen kanssa.

Perhepyöräilypäivä on osa valtakunnallista Pyöräilyviikkoa, jota vietetään satojen tapahtumien ja muiden pyöräilyaktiviteettien vauhdittamana 5.-13.9.2020. Pyöräilyviikon päätavoitteena on kannustaa ihmisiä pyöräilemään tuottamalla myönteistä näkyvyyttä ja innostavia tapahtumia sekä muuta toimintaa, joka nostaa pyöräilyä esille eri paikkakunnilla.

 

Lisätietoja Pyöräilyviikosta: www.poljin.fi/fi/toimintaa/pyorailyviikko

 

Ei muuta kuin nauttimaan pyöräilyn ilosta ja syksyisestä luonnosta!

Keuruun perhepyöräilypäivänä kannustetaan polkaisemaan turvallisia reittejä luontokohteille.

Murron kivi

Pahalammen laavu

Keurusselän liikuntapuisto

Kiviniemen luonnonsuojelualue

Hakamäen luontopolku

Häntämäen tulipaikka