Pyöränhuoltokurssikiertue kaartaa Keuruulle

16.9.2020 - 11:26 / Liikunta

Jyväskylän Pyöräilyseura ry järjestää yhteistyössä Keuruun kaupungin kanssa kaikille avoimen maksuttoman pyöränhuoltokurssin keskiviikkona 23.9. klo 16–19. Kurssi järjestetään urheilukeskuksen huoltotilassa osoitteessa Einari Vuorelantie 4–6, 42700 Keuruu ja sen pitävät JYPSin kokeneet mekaanikot.

Tapahtumassa opetellaan pyörän kunnossapitämisen, säätämisen ja huoltamisen perusteita. Lisäksi kurssilla harjoitellaan esimerkiksi renkaiden ja sisäkumien vaihtamista, vaihteiden ja jarrujen säätämistä sekä eri osien öljyämisiä.

Kurssin vetäjiltä voi halutessaan ostaa kortilla, MobilePaylla tai käteisellä perushuoltotarvikkeita, kuten sisäkumeja, renkaita, vaijereita, vannejarrupaloja, kädensijoja, satuloita, soittokelloja ja heijastimia.

MITÄ MUKAAN?

Ota mukaan oma fillari, jota haluat huoltaa, ja huoltotilanteeeen soveltuvat vaatteet.

TOIMINTAOHJEITA KORONAN VARALTA

Osallistuthan kurssille vain terveenä ja oireettomana. Muistetaan myös riittävät etäisyydet ja hyvä hygienia osallistuttaessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCeVZeTCJ9U9N1XdJujAQLmUsRupwIPK35iO9bibIf1RGhkg/viewform

Lisätietoja:

JYPS ry, Teemu Tenhunen, pj@jyps.fi, puh. 041 544 2195