Etsimme lapsia ja nuoria harrastustestaajiksi – hae mukaan!

1.10.2020 - 11:08 / Yleinen Nuoriso

Etsimme lapsia ja nuoria testaamaan keuruulaisia harrastuksia. Testaustilanteista kuvataan videot, jotka julkaistaan tulevilla Mun Keuruu -verkkosivuilla.

Näin haet mukaan: Laita itsestäsi lyhyt (max 1 min) mittainen esittelyvideo Anulle WhatsAppissa 050 462 5406. Kerro videossa kuka olet, miksi haet mukaan ja millaista videokokemusta sinulla on. Kirjoita videon yhteyteen viestiin ”Harrastustestaaja” sekä nimesi ja ikäsi. Lähetä hakuvideosi viimeistään sunnuntaina 11.10.2020.

Sinun ei tarvitse olla harrastusguru (vaikka sekin toki saat olla!). Riittää, että haluat kokeilla erilaisia asioita, olet valmis tekemään sen kameran edessä sekä kuvailemaan, miltä kokeilemasi uusi harrastus tuntui. Mukaan toivotaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia.

Harrastustestaukset toteutetaan syysloman jälkeen. Mahtavien kokemusten lisäksi testaajat saavat pienen palkinnon osallistumisestaan.

Mun Keuruu -sivuilla keuruulaiset kertovat tarinoita kaupungistaan. Sivustolle pääsee myös myöhemmin mukaan tuottamaan sisältöä, pysy siis kuulolla!