KeuPan perhefutis liikuttaa koko perhettä ympäri vuoden

9.10.2020 - 14:10 / Liikunta

KeuPan perhefutis on 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen tarkoitettu yhteinen maksuton harrastus, jossa pääsee tutustumaan jalkapalloon sekä nauttimaan liikunnasta monipuolisesti. Lapsen mukana oleva aikuinen voi olla myös kummi, mummo, pappa tai muu läheinen.

Perhefutiksessa on leikitty, pelailtu, harjoiteltu kehonhallintaa sekä liikkumista pallon kanssa. Lapsen mukana olevalla aikuisella ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta jalkapallosta, pääasia on että liikutaan yhdessä!

Ryhmä on kokoontunut kesän ajan sunnuntaisin. Tulevana sunnuntaina 11.10. vietetään kesäkauden päättäjäisissä Tervan tekonurmella klo 16.30-17.30. Päättäjäisissä kisaillaan ja pelaillaan leikkimielisesti. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki uudet harrastajat ja perheet, sillä tästä on mukava aloittaa uusi talvikausi yhdessä!

Syyslomaviikon jälkimmäinen viikonloppu lomaillaan, mutta sen jälkeen harjoitukset siirtyvät yläkoulun saliin, mutta ajankohta säilyy samana. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki, sillä toimintaan saa tulla mukaan milloin vain.

Tulevana sunnuntaina mukaan ulkoliikuntaan sopivat varusteet ja juomapullo. Pallot ja muu tarvittava löytyy seuran puolesta.

 

Lisäksi tämän viikon sunnuntaina on mahdollisuus viettää todellista syysloman jalkapallopäivää:

  1. Osallistukaa perheen kanssa Perhefutiksen avoimiin harjoituksiin Tervan kentällä 11.10. klo 16.30-17.30.
  2. Järjestäkää kisastudio Suomi-Bulgaria jalkapallomaaotteluun ja kannustakaa yhdessä Suomi voittoon! Ottelu alkaa sunnuntaina 11.10. klo 19.00 ja sen näet osoitteessa https://www.viafree.fi/

 

Tiedustelut: toimisto@keuruunpallo.fi, puh. 040 1472010 tai tästä

Kuva: Anne Lius-Liimatainen