Loistoilta keräsi perheet ulkoilemaan

16.10.2020 - 12:50 / Yleinen Kulttuuri Liikunta Nuoriso

Torstaina Kipinän pihapiirissä järjestetty lasten oma loistoilta kokosi mukavasti väkeä yhteen. Sää suosi ja tapahtumaan oltiin varauduttu omin eväin ja lämpimin vaattein. Monipuoliset toimintapisteet hajaantuivat etäälle toisistaan, joten ruuhkaa ei juurikaan syntynyt illan aikana.

Tikkupullaa paistettiin neljän litran taikina ja nuotiolla soi perinteiset nuotiokappaleet. Perheen pienimmät hiljentyivät kuulemaan kirjaston järjestämää yhteistä iltasatua. Paikalla oli myös pian aloittavan kepparikerhon vetäjät, jotka virittivät paikalle mahtavan esteradan lasten ja lastenmielisten kokeiltavaksi.

Illan huipensi odotettu loistokivien etsintä vihdoin illan hämärryttyä. Osallistujia riitti useammalle kierrokselle ja kivetkin viimein löytyivät metsiköstä. Taskulamppujen valot loistivat pimeydestä ja toivat osaltaan tunnelmaa iltaan. Alapihalla ja Puuhalipuistossa pääsi lisäksi kuulemaan jännittäviä luonnonääniä ja ihailemaan tyylikkäästi valaistuja puita, sekä nuorisotaloa.

Mahtavaa, että tämä tapahtuma päästiin järjestämään ja että paikalla oli niin mahtavasti iloisia, kaikenikäisiä ihmisiä. Lämmin kiitos!

Alla muutama kuva tapahtumasta. Tapahtumasta videokooste saatavilla tästä linkistä: https://www.facebook.com/keuruunvapaaaika/videos/842936456456693/

 

Kuvassa yksi valaistuista puista. Valo- ja äänitekniikan hoiti Laumix.

 

Kuvassa tikkupullan paistoa nuotiolla. Taustalla yleisöä.

Kuvassa lapset ja perheet kerääntyneet ensimmäiseen loistokivijahtiin Puuhalipuiston reunalle.