Maanomistajien ilta 29.10.

19.10.2020 - 14:55 / Yleinen Liikunta

Kutsumme maanomistajat, joilla on kiinteistöillään Keuruun kaupungin liikunta- tai moottorikelkkareitistöjä. Liikuntareitistöjen ylläpito, kehittäminen ja jatkuvuuden varmistaminen on kaupungin ja erityisesti liikuntatoimen tärkeä tehtävä, jossa Te maanomistajat olette myötämielisellä suhtautumisellanne auttaneet meitä luomaan Keuruulle kattavan verkoston. Tulevaisuudessa kauniissa erämaaluonnossa kulkeminen turvallisesti merkittyjä reittejä pitkin kesäisin ja talvisin tulee olemaan entistäkin tärkeämpi voimavara ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Tähän meiltä Keuruulta löytyy erinomaiset mahdollisuudet.

Yhteistyön merkeissä haluamme tarjota Teille virkistysillan Keurusselän liikuntapuistossa (Keurusseläntie 14) torstaina 29.10. klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa on tutustuminen ja liikuntaa liikuntapuiston lähialueella ulkoillen, jonka jälkeen pääsee mahdollisesti saunomaan tai ainakin peseytymään (koronarajoitukset?). Tämän jälkeen nautimme iltapalaa Sompalassa. Muistattehan ottaa mukaan pyyhkeen. Tilaisuudessa ei ole mitään virallista osuutta, mutta voimme rentoutumisen lomassa vaihtaa ajatuksia. Mikäli ette pääse tilaisuuteen ja haluatte keskustella aiheesta, pyydän ottamaan yhteyttä vapaa-aikatoimeen p. 040 827 2753, Heli Peltola