Uusi perheliikuntavuoro: Turpon torstai tohinat

7.1.2021 - 14:01 / Yleinen Liikunta
Viikon päästä torstaina (14.1.) alkaa uusi säännöllinen perheliikuntavuoro jumppahallilla: Turpon torstai tohinat🐻
Turpon torstai tohinat on kaikille avoin maksuton jumppavuoro, joka on suunnattu kotona hoidossa oleville 1-6-vuotiaille lapsille ja lasten huoltajille. Vuoroilla perheet voivat temmeltää vapaasti tai temppuilla ohjatusti jumppahallilla. Myös perheen pienimmille on luvassa hauskaa touhua turvallisessa ympäristössä.
Mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja halutessaan juomapullo.
Ensimmäiselle kerralle 14.1. mahtuu mukaan poikkeuksellisesti vain 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta AVI:n ohjeistusten mukaisesti. Tilanteen salliessa jatkossa mukaan mahtuu enemmänkin osallistujia. Tohinat tullaan järjestämään kevään ajan joka toinen torstai ja järjestäjänä toimii Keuruun kaupungin vapaa-aikapalvelut.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Tino Kohonen
Liikkuva varhaiskasvatus -koordinaattori
Puh. 050 564 7652
Nähdään jumppahallilla! 😊