Erityisryhmien liikunnan kevätkausi alkaa ensi viikolla

11.1.2021 - 14:21 / Yleinen Liikunta Uimahalli

Erityisryhmien liikuntaryhmät pyörähtävät käyntiin ensi viikolla (vko 3) todenteolla. Ryhmät ovat vanhat tutut, mutta uutena vetäjänä erityisliikunnanohjaajan saappaisiin astuu Markus Piispa. Ryhmät käynnistyvät normaalisti, mutta yhteyshenkilöiden kautta tulee ajankohtaista tietoa mahdollisista muutoksista/peruutuksista. Toistaiseksi ryhmäkoko on 9 henkilöä + ohjaaja.

Linkistä pääset Erityisliikunnan sivulle, josta löydät Markuksen puhelinnumeron, Keuruun liikuntatoimen ryhmät sekä erityisryhmien kalenterin linkistä kaikki erityisliikunnan ryhmät mukaan lukien uimahallin ja kansalaisopiston alkavat toiminnot. Huomioi, että kuntien (Keuruu, Multia ja Petäjävesi) välillä on mahdollista osallistua myös toisiin avoimiin ryhmiin. Varmista kuitenkin, että ryhmässä on tilaa ja se on avoin.

Tulethan vain terveenä ryhmään ja huolehdithan käsihygieniasta!

Liikunnallista talvea!