Mopopaja etsii tiloja Keuruun keskustaajamasta

14.1.2021 - 12:27 / Yleinen Nuoriso

Nuorisopalvelut etsii tilaa, jossa voisi järjestää mopopajaa. Mopopaja on kaikille n. 15-18v.  innokkaille mopojen ja kevareiden kunnostajille avoin matalankynnyksen toiminta ohjaajan opastuksella. Toimintaa koordinoi Multian 4h yhdistys.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille paikka, jossa heillä on mieleistään tekemistä, kavereita, aikuisia ja nuorisotyön ammattilaisia. Toiminnan ympärillä on mahdolisuus jutella nuorten kanssa erilaisista nuoruuteen liittyvistä asioista.

Toiminta on uutta ja tarkoitus aloittaa Keuruun keskustassa, mutta Haapamäellä jo toimii mopopaja entisen alakoulun autotallissa. Mopokerho kokoontuu n. 2 krt/vko ja siihen osallistuu 10 nuorta kerrallaan keskimäärin. Tilasta pitäisi löytyä wc ja vesipiste, myös valmis tulityöpiste tai mahdollisuus rakentaa sellainen, on plussaa. Jonkun verran mahdollisesti kevään tultua toimitaan ulkona, kun pajalle on enemmän tarvetta. Tilassa voi olla muutakin vuokraajan omaa toimintaa muuna aikana, mutta mopopajan tarvikkeet on tarkoitus säilyttää tilassa.

Tilan etsintä on nyt käynnissä ja vapaita sopivia tiloja voi tarjota Heli Peltola p. 040-8272753.