24 tunnin hiihtotempaus lähestyy

8.2.2021 - 15:33 / Yleinen Liikunta

24h hiihto tempaus lähestyy pe-la 12.-13.2. Klo 16-16!

Katoksella on kierrosmerkintä.

Riville merkitään joukkueen nimi tai oma nimi tai nimimerkki ja tukkimiehen kirjanpidolla merkitään 24h aikana hiihdetyt kierrokset samalle riville.

Joukkueiden ilmoittautuminen p. 040-8272753 (Heli) txt, wa, soitto tai msn. Joukkueille on myös tarvittaessa saatavana otsalamppuja. Varaa lamppu ilmoittautumisen yhteydessä. Valot sammuvat siis klo 21.00 ja aamulla n. 8.00 aikaan alkaa näkemään. Pimeän aikaan osuuttaan hiihtävien autolla tulevien kannattaa parkkeerata Varsitien päähän lähelle katosta, jossa on valaistusta läpi yön, niin osaatte ladulle.

Koko 24h aikana on myös puuhatmk järjestelyporukkaa ladulla, joten apua voi kanssa hiihtäjiltä pyytää tarvittaessa. Tämän tapahtuman järjestää vapaa toimintaryhmä  Ketvelniemen puuhatmk, johon löytyy FB ryhmä.

Tervetuloa kaikki hiihtämään Ketvelniemen kuntoradalle!


 

Kaikki Kunnon Juttu tapahtumat linkki