Lumilajipäivät ja Suksisäpinät liikuttavat lapsia ja perheitä 22.-23.2. / Lasten Kunnon juttu käynnistyy

18.2.2021 - 14:42 / Yleinen Liikunta

Hiihtoliiton Lasten Lumipäivät -kiertue saapuu Keuruulle 22.-23.2. Lumipäivien aikana alakouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin talviliikuntalajeihin, kuten mäkihyppyyn, hiihtoon, suksicrossiin, tarkkuusheittoon sekä lumipeleihin ja -leikkeihin.  Päiviin osallistuvat Pohjoislahden, Haapamäen, Pihlajaveden ja Einari Vuorelan koulut. Koulut kiertävät tapahtumassa omina ryhminään porrastetusti. Päivän päätteeksi oppilaille tarjotaan kisamakkarat. Järjestäjänä toimii Keuruun Kisailijoiden hiihtojaosto ja liikuntatoimi.

 

Lisäksi maanantaina 22.2. järjestetään klo 17.30-19.30 perheille ulkoiluilta Keurusselän liikuntapuistossa (osoite Keurusseläntie 14). Ohjelmassa on erilaisia talvilajeja, esimerkiksi hittilajina suksicross-rata, mäkihyppyä, curlingia, lumikenkäilyä, hiihtosuunnistusta, pulkkamäki ja hiihtoa. Alueella on myös laavu, jossa voi evästellä omin eväin. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Illan aikana perheet voivat kiertää eri rasteja turvallisesti omaan tahtiin. Toiminnan mahdollistaa Keuruun Kisailijoiden hiihtojaosto.

Illan aikana jaetaan Kunnon juttu-passeja paikan päällä. Iltaan osallistuessa saa leimoja lasten passiin.

 

Lisätietoja:

Tino Kohonen

Liikkuva varhaiskasvatus -koordinaattori

Puh. 050 564 7652