Keuruulaisen lapsen päivä

23.4.2021 - 14:36 / Yleinen Kulttuuri Nuoriso

Olemme järjestäneet perinteisesti edellisenä vuonna syntyneille vauvoille ohjelmallisen tervetulojuhlan, Keuruulaisen lapsen päivän. Koronarajoitusten vuoksi emme voineet viettää juhlapäivää helmikuussa ja edelleenkin kokoontumisrajoitukset ovat esteenä.

Haluamme kuitenkin pienimuotoisesti muistaa vauvoja ja olemme koonneet perheille pienen lahjakassin. Kassissa on mm. kirjalahja ja 50 euron lahjakortti.

Voitte noutaa muistamiset Keuruun kirjastolta toukokuun ensimmäisellä viikolla, kirjaston normaaleina aukioloaikoina. Kassi voidaan toimittaa myös Haapamäen kirjastoon, mutta ottakaa ensin yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun, puh. 0400 190 540.

Kutsumme teidät mukaan helmikuussa 2022 järjestettävään Keuruulaisen lapsen päivän juhlaan. Syyslomaviikon lauantaina järjestämme koululla Lasten Loistolauantain teemalla avaruus. Olette tervetulleita myös tähän tapahtumaan.

OIKEIN MUKAVAA KEVÄTTÄ JA KESÄÄ KAIKILLE UUSILLE KEURUULAISILLE


KEURUUN KAUPUNKI, KEURUUN SEURAKUNTA, KEULINK, SUURKEURUU, KEURUU YRITTÄJÄT JA KEURUULAISET JÄRJESTÖT