Uimahallille haetaan kahvio- ja lipunmyyntipalveluille yrittäjää

7.5.2021 - 11:58 / Liikunta Uimahalli

Uimahallin kahvio- ja lipunmyyntipalveluihin haetaan yrittäjää entisen yrittäjän Mirkka Neijosen siirtyessä muihin tehtäviin.

Kiitämme Mirkkaa pitkäaikaisesta ja iloisesta asiakaspalvelutyöstä ja toivotamme hyvää jatkoa!

Keuruun kaupungin vapaa-aikatoimi/ liikuntapalvelut hakee asiakaspalveluhenkistä yrittäjää, joka ottaa vastatakseen Keuruun uimahallin kahviotoiminnan sekä lipunmyynnin. Kahviotoiminta hoidetaan yrittäjän omana liiketoimintana, jota tarkoitusta varten Keuruun kaupunki vuokraa yrittäjälle kahviotilat. Uimahallin lipunmyynti toteutetaan ostopalveluna. Toiminta on suunniteltu alkavaksi elokuussa 2021. Hakemukset 14.6. mennessä liikuntatoimeen Multiantie 5, 42700 Keuruu tai säpo heli.peltola@keuruu.fi merkinnällä “Keuruun uimahallin kahvion ja lipunmyynnin hoitaminen”.

Tarjouspyyntö