Harrastuskerhoihin tukea Keuruulle – Hurahda harrastamaan!

1.6.2021 - 19:38 / Nuoriso Yleinen Kulttuuri Liikunta
Harrastus

Avi on myöntänyt Keuruulle 61 000€ harrastusavustuksen kerhotoimintaan. Summa kattaa 80% kaikista kustannuksista. Kerhotoimintaa järjestetään koulupäivän yhteyteen ja heti koulupäivän jälkeen.

Keväällä oppilaille on tehty kysely harrastetoiveista. Niiden perusteella on tehty hakemus ja nyt suunnitellaan konkreettisia toimia toiveiden täyttymiseen. Ennen juhannusta tehdään syksyä varten suunnitelmat valmiiksi ja koulujen alkaessa kerhoihin ilmoittautuminen alkaa.

Luvassa on  monipuolisia harrastekerhoja, liikuntaan, kädentaitoihin, kulttuuriin sekä kokkaukseen. Liikuntaan on suunnitteilla tanssi, lentis ja kuntosalikerhoja. Mediakerhosta on toivottu taitoja mm. Videoiden tekemiseen. Elämyskerhossa ajatus on tutustua vielä vähän tuntemattomimpiin lajeihin, joissa Keuruulla ei vielä organisoitua toimintaa ole. Kaikkiaan kerhoja pystytään järjestämään n. 15-20 vuoden aikana. Tulemme olemaan yhteydessä erityisesti monipuolisten harrastekerhojen järjestelyissä eri toimijoihin.

Kouluilla jatkuu myös jo vakiintuneet toivotut harrastukset tämän kerhorahan turvin.

Myös yhdistyksillä on mahdollisuus saada avustusta koulun jälkeisen kerhotoiminnan järjestämiseen. Tavoitteena olisi, että myös yhdistykset voisivat järjestää matalankynnyksen harrastetoimintaa, johon on helppoa ja edullista osallistua. Pyydämme olemaan yhteydessä asiasta mitä pikimmiten vapaa-aikatoimeen. Alla yhteystiedot.

Tiedustelut kerhoasioissa:

Heli Peltola, vapaa-aikapäällikkö P. 040-8272753, heli.peltola@keuruu.fi

Tino Kohonen, varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattori p. 050-5647652 tino.kohonen@keuruu.fi