Harrastekalenteri on päivitetty ja tukea liikuntaharrastukseen

9.9.2021 - 14:13 / Yleinen

Harrastekalenteri on päivitetty – Löydä mieleinen harrastus!

Vapaa-aikapalveluiden sivulle on koottu eri yhdistystoimijoiden, kansalaisopiston ja seurakunnan tarjoamaa harrastustoimintaa alakoulu- ja varhaiskasvatusikäisille sekä perheille. Käy tutustumassa tarjontaan ja löydä oma mieleinen harrastus osoitteessa: https://keuruunvapaa-aika.fi/tapahtumat/2021-09/

 

Hae tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Lasten ja nuorten harrastamisen esteenä ei koskaan saisi olla taloudellinen tilanne. Lasten ja Nuorten harrastustoimintaan on saatavilla avustusta useilta eri toimijoilta. Valtakunnallisten avustusten lisäksi useilla paikallisilla seuroilla on omia tukimuotoja mm. Keuruun Naisvoimistelijoilla on jaossa stipendejä vähävaraisille harrastajille. Vapaa-aikapalveluiden sivuille on koottu eri avustuksien tarjoajia yksityishenkilöille sekä yhdistyksille. Lue lisää ja hae rohkeasti: https://keuruunvapaa-aika.fi/hallinto/avustukset/tukea-urheilu-ja-liikuntaharrastuksiin/