Mussa on voimaa!

12.11.2021 - 14:19 / Yleinen Nuoriso

Keuruun Nuorisopalveluiden, seurakunnan, helluntaiseurakunnan ja Multian 4h-yhdistyksen yhteinen teema-kampanja tälle koulu lukuvuodelle on “Mussa on voimaa!”. Kampanjalla halutaan herätellä nuoria ajatukseen siitä, että jokaisella meissä on erilaisia voimavaroja sekä on olemassa keinoja, joilla voidaan näitä voimavaroja vahvistaa ja ylläpitää. Tämä taas auttaa jaksamaan arjessa. Kampanjan tiimoilta me eri toimijat jalkaudumme pitkin lukuvuotta sekä Keuruun että Haapamäen yläkouluille, lisäksi teema näkyy kunkin toimijan omassa toiminnassa esimerkiksi nuorisotiloilla, nuorten illoissa ja kerhotoiminnassa.

Mussa voimaa kampanjan tiimoilta olemme lisäksi käynnistäneet 12-19-vuotiaille nuorille suunnatun voima-lausekilpailun, jossa palkintoina mm. pizzalahjakortteja. Mikä lause antaa sinulle voimaa? Whatsappaa tai tekstaa voimalauseesi 26.11.2021 mennessä numeroon 050 462 5406 niin olet mukana kilpailussa. Voimalauseita saatetaan hyödyntää osana Mussa on voimaa-kampanjaa. Emme kerää henkilötietoja rekisteriin tai luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Mussa on voimaa kampanja jatkuu ensi kevääseen asti. Lisätietoja kampanjasta: Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti/0405126348