Keurusselän liikuntapuistossa Nuorten Sm hiihdot viikonloppuna 14.-16.1. 2022

13.1.2022 - 11:32 / Yleinen

Keurusselän liikuntapuistossa on Nuorten Sm hiihdot 14.-16.1.

Kilpailut ovat kovatasoiset, jossa on mukana tulevaisuuden huippujen lisäksi myös tämän hetken aikuisten sarjojen kärkinimiä. Sprinttipäivään perjantaille on ilmoittautunut 342 hiihtäjää, lauantaina hiihdettäville normaalimatkoille kaikkiin sarjoihin yhteensä vastaavasti 416. Sunnuntaina hiihdetään viestit, joissa 18- ja 20-vuotiaiden sarjoihin on ilmoittautunut 87 joukkuetta.

Ladut ovat kilpailukäytössä. Kilpalatuihin tutustumisajat 16:30-19, la 16:30-19 ja su kilpailun päätyttyä n. klo 15 jälkeen. Peurunniemen perälenkkiä pääsee hiihtämään koko ajan. Kilpailulatu kulkee la-su ent. varuskunnan ladulla (kartassa valaistu ympyrälenkki) ns. linjanousua ylös oikeaan suuntaan. Perjantaina vain stadionalueella. Noudata ratamerkintöjä, äläkä hiihdä alueelle, joka on ohjaavin kolmioin tai nauhoin merkitty. Kilpailuaikataulut ja radat www.keuruunkisailijat.fi

 

Hiihtolatukartta Keurusselän liikuntapuistossa

Ks Liikuntapuisto Reitit