Kansallinen hiihtopäivä lauantaina 29.1. – Koko Suomi hiihtää!

28.1.2022 - 13:03 / Yleinen Liikunta

Kansallinen hiihtopäivä lauantaina 29.1.

Tämän viikon lauantaina 29.1.2022 vietetään Kansallista Hiihtopäivää, joka innostaa ihmiset ympäri Suomen hiihtämään ja liikkumaan ulkona samana päivänä. Millaista positiivista energiaa olisikaan ilmassa päivänä, jolloin miljoona suomalaista olisivat samaan aikaan liikkeellä! Hiihtoliiton järjestämässä tempauksessa ovat yhteistyössä Suomen Latu, Sydänliitto, TUL ja Yle. Lue lisää tapahtumasta osoitteesta: www.helsinkiskiweeks.fi/kansallinen-hiihtopaiva/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde sinäkin lauantaina hiihtämään tai suunnatkaa koko perheen kanssa hiihtoretkelle!

Viikonlopun reittivinkki:

 

Lisäksi Veikkolan lenkki on ajettu Jukojärvellä, mutta yhdyslatu Mahlakorvesta ei ole vielä käytössä. Latua ei ole päivitetty vielä järjestelmään kunnossa olevaksi väliladun puuttuessa, mutta se on ajettu perjantaina ja suunnitelmissa ajaa mahdollisesti sunnuntaina lumisateiden jälkeen. (Ennuste)

 

Lasten hiihtokisat Jäähallin kentällä tiistaina 1.2. klo 18.00

  • Keuruun Kisailijoiden hiihtojaosto järjestää kaikille lapsille avoimet hiihtokisat tiistaina 1.2. jäähallin kentällä klo 18.00 alkaen. Osallistu mukaan leikkimieliseen kisailuun! 🙂 Lisätietoja osoitteessa: www.keuruunkisailijat.fi/hiihto/hiihto-kilpailut/

Eskarilaiset pääsivät jo virittäytymään aiemmin viikolla tulevan Hiihtoviikonlopun tunnelmiin, kun Keuruun Kisailijat järjesti kaikille eskareille torstaina 27.1. hiihtokilpailut varhaiskasvatuspäivän aikana. Meno oli reipasta ja kaikki osallistujat palkittiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alta löytyy tiedot Keuruun laduista ja linkki ajatasaiseen latujen ylläpitotilanteeseen.

Ladut

 

 

 

Kuvat: Veikko Ahonen, Matti Harju, Hiihtoliitto ja Riihon Latu