Talvilomatekemistä – Katso viikko-ohjelma 26.2.-6.3.

Viikolla 9 koululaiset suuntaavat talvilomille. Tähän ohjelmaan on koottu perheille suunnattua tekemistä ja tapahtumia lomalle. Muutokset ohjelmiin on mahdollisia ja sitä täydennetään tarpeen mukaan. Pdf tiedostosta (ao linkki) pääset tutustumaan tapahtumiin tarkemmin järjestäjien sivuille menevien  linkkien kautta.

Mikäli sinulla on tapahtuma hiihtolomalle tiedossa, ilmoita se heli.peltola@keuruu.fi, niin lisäämme kalenteriin!

Talvilomatapahtumat 2022 (PDF)

Keuruun talviloma tulee olemaan tänäkin vuonna mahdollisuuksia täynnä.

Nuorisotilat ovat auki hiihtolomallakin keskiviikkona ja perjantaina. Himoksen reissu on jo valitettavasti buukattu täyteen.

Tapahtumia:

Talviloma alkaa 26.2. Himmaanmäen näkötornilla lumenveisto hommissa. Lapiot mukaan ja kasoihin -luovuus valloilleen. Kahvio Himmaanmäellä avoinna lauantaista alkaen koko viikon klo 11-16. Sunnuntaina 27.2. jatketaan vauhdikkaasti mäenlaskulla laskiaisen kunniaksi. Seurakunta järjestää yhteistyötahojen kanssa Keuruulla klo 11 ja Pihlajavedella klo 12 ulkoilutapahtuman.  Jukojärven Veikkolassa on myös laskiaistapahtuma klo 12-14. Kahvio avoinna.

Tiistaina Keupa Hockey ry. järjestää perinteisen Karkaa luistelemaan tapahtuman jäähallilla ja ulkojäällä klo 17.00-19.00. Tapahtuma on myös Kunnon Juttu tapahtuma, josta saat merkinnän passiin. Passeja jaossa paikanpäällä. Tiistai iltana aikuisempaan makuun on Keuruun Pallon Bingo klo 18.

Torstaina Hotelli Keurusselässä on Husky karuselli, jossa pääsee huskyajelulle järven jäälle klo 13-16.

Viikonloppuna 5.-6.3. on perinteinen Keuruu-Multia Laturetki tapahtuma, jossa luistelu ja perinteisen hiihtäjille on omat päivänsä.  Laturetki on kiireetön tapahtuma, jossa ei ole ajanottoa vaan päinvastoin toivotaan, että retkeen käytetään koko päivä. Hidasteeksi matkalle on luoja suonut kauniit maisemat, yhdistykset mukavia taukopaikkoja tarjoiluineen. Erityisesti leppoinen ja välitön tunnelma 5-50 km reitillä pitää vauhdin sopivana valitsemallasi matkalla.

Lasten laturetkitapahtuma on la 5.3. Kurkisaaren perhepuistossa ulkoillen hiihtäen, pulkkaillen, napakelkkaillen seikkaillen ja suunnistaen. Voit ottaa omat nuotioeväät tai ostaa paikanpäältä. Mehutarjoilu kaikille. Kunniakirja kaikille, mitalin voi ostaa 5€.

Lauantaina pudotuspeleihin mielivä ja vahvasti niihin matkalla oleva  Keupa Ht pelaa Hokki vastaan klo 17 Keuruun jäähallissa. Kannustusjoukot pääsevät pitkän tauon jälkeen paikalle ja pelaajat kaipaavatkin nyt kunnon tsempit myös yleisöltä.

Liikuntaa:

Uimahallissa on laajennetut aukioloajat ja peuhauinteja on maanantaina päivällä 12-14 ja keskiviikkona illalla 18-20.

Jäähallin yleisöluisteluvuorot ovat myös viikolla päivällä yleinen luistelu ja mailavuoro. Viikonloppuna myös vuoroja.

Keilahalli on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin. Ma-ti vain klo 17 saakka yleisövuoroja. Perjantai ja lauantai iltana on hohtokeilausta. Tee varaus suoraan kalenterista nettisivulta.

Keurusjumpan saliin on varattavissa omia vuoroja: keurusjumppa.ilmoittautuminen@gmail.com
Koulun liikuntasaleihin pääsee myös päiväaikoja varaamaan. Varaa muutama päivä aikaisemmin, niin varmistat salivuoron: suoraan julius kalenterista rekisteröitymällä varauspyyntö tai p. 040-8272753 (txt/wa) heli.peltola@keuruu.fi.

Ladut

Luistelualueet ja kaukalot

Pulkkamäet

Laavut

Keurusselän liikuntapuisto

Kurkisaaren perhepuisto

Kulttuuria:

Haapamäen Suojalla on aikuisille ja lapsille sopivia elokuvia koko viikon.

Kirjastolla voi tutustua Star Wars näyttelyyn 1.3. alkaen ja Keuruun Museon näyttely Kamanassa tarjoaa kultturihistorian nälkäisille upean paketin Keuruun vanhan keskustan rakennushistoriasta.

Pappilan Pakopeleissä voi käydä perheen tai kavereiden kanssa ratkomassa visaisia ongelmia ja testata tiimityöskentelyä ja ongelmaratkaisukykyään.

Katso myös Visit Keuruu sivuston talviloma tekemistä -vinkit!