Keuruulla starttaa nuorten oma moottoripaja!

10.3.2022 - 12:26 / Yleinen Nuoriso

Keuruun Nuorisopalvelut ja Multian 4h yhdistys käynnistävät yhdessä moottoripajatoimintaa Rock Biken takana olevaan autotallitilaan (Keuruuntie 16). Nyt kokoamme nuorten porukkaa käynnistämään toimintaa juuri nuorten näköiseksi. Ensimmäinen kokoontuminen ryhmän kanssa on maanantaina 21.3.2022 klo 15.15-16.45 pajan tiloissa. Ilmoittaudu mukaan 4h Hennalle p.0401790231 tai tule suoraan paikalle!

Toiminta on suunnattu mopoikäisille, eli mikäli sinulla on mopokortti tai olet saamassa sen tänä vuonna. Käytössämme on autotalli, josta pääsemme tuunaamaan yhdessä nuorten oman MOOTTORIPAJAN. Pajalla on tarkoitus rassailla mopoja tai tehdä vaikka yhteinen mopon kunnostus projekti. Tilassa mahdollisuus myös vapaampaan oleiluun ja välipalan syöntiin. Mukaan lähtevät nuoret pääsevät miettimään yhdessä ohjaajien kanssa pajaan mm. työkaluja, kalusteita, maalauksia, yhteisiä pelisääntöjä, moottoripajan kesäajan aikatauluja sekä tietenkin AVAJAISIA!.

Ryhmä kokoontuu aina maanantaisin, tarjolla joka kerralla välipalaa. Toiminta on maksutonta.

Järjestäjinä Keuruun Nuorisopalvelut ja Multian 4h yhdistys