Riemua Reippaillen-perheliikuntakampanja käynnistyy – Vapaa-ajan perheliikunnalla lapset voivat voittaa omalle luokalleen kevätretkirahaa

1.4.2022 - 12:37 / Yleinen Liikunta

Mistä kampanjassa on kyse?

Riemua Reippaillen perheliikuntakampanja alkaa 4.4.2022 ja kestää 26.5.2022 saakka. Kampanjan tavoitteena on innostaa perheet viettämään yhteistä aikaa liikunnan parissa. Kampanja on suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille lapsille ja perheille.

Jokaiselle viikolle on oma teemalajinsa. Lisäksi teemalajeista järjestetään yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa tapahtumia ja tempauksia, joista viestitään Keuruun vapaa-aikapalveluiden viestintäkanavissa.

Kouluissa ja päiväkodeissa on jaettu liikuntapassit lapsille viikolla 13. Kampanja alkaa viikolla 14. Liikuntapassiin voi värittää karhun tassuja, jokaisesta 30 minuutin vapaa-ajan yhteisestä liikuntatuokiosta perheen kanssa.

Viikoittain voi kerätä 3 eri leimaa:

  1. Teemalajin harrastamisesta
  2. Tapahtumiin osallistumalla
  3. Vapaavalintaisen perheliikunnan harrastamisesta.

Yhteensä kampanja-aikana voi kerätä enintään 21 leimaa.

Kampanjaan osallistuvien ryhmien/luokkien kesken arvotaan luokkaretkirahaa 3 x 300€

  • Luokkien ja varhaiskasvatusryhmien on mahdollista voittaa 300€ luokkaretkirahaa, mikäli luokat osallistuvat kampanjaan.
  • Kampanjaan osallistuvien luokkien/ryhmien lasten tulee palauttaa passi huoltajan allekirjoituksella 27.5.2022 mennessä omalle opettajalle.
  • Arvontaan voivat osallistua luokat ja ryhmät , joiden oppilaiden keskiarvo on vähintään 10 leimaa kampanja-ajalta.
  • Osallistumismerkintöjä voi toki kerätä omaksi ilokseenkin 🙂

 

Ensimmäisen kampanjaviikon teemalaji on uinti, jonka myötä uimahallissa järjestetään Peuhailta keskiviikkona 6.4. klo 18-20

 

Lue lisää ja katso ajankohtaisin tieto kampanjan tapahtumista osoitteessa: Riemua reippaillen-kampanja

 

Nyt reippailemaan yhdessä perheen kanssa!

 

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Keuruun liikuntapalveluiden kanssa. Lisätietoja kampanjasta Tino Kohonen, puh. 050 564 7652 tai tino.kohonen@keuruu.fi.