Mukaan järjestämään toimintaa yläkoulun kevätkarnevaaleille 31.5.2022

7.4.2022 - 14:39 / Yleinen Kulttuuri Liikunta Nuoriso

Keuruun Nuorisopalvelut järjestää yhdessä nuorten parissa toimivien seurakunnan, helluntaiseurakunnan ja Multian 4h kanssa tämän koululukuvuoden mielen hyvinvoinnin ”Mussa on voimaa” teeman puitteissa Keuruun Yläkoululle (piha-alueelle) kevätkarnevaalit tiistaina 31.5 klo 11-14. Tapahtumassa vierailevat kaikki Keuruun ja Haapamäen yläkoulujen oppilaat, sekä mahdollisesti muutamia lukioikäisiä. Koulut itse aikatauluttavat luokkavierailut tapahtumaan, yksi luokka on tapahtumassa aina vähintään tunnin kerrallaan. Karnevaaleihin on tulossa erilaisia toimintapisteitä, joihin nuoret voivat non stoppina tulla. Jokaisesta toimintapisteestä saa leiman passiin, ja täydestä passista nuori saa pienen palkinnon.

Nyt kun koronarajoitukset ovat hellittäneet hieman ja voidaan tällainen iso karnevaali tapahtuma järjestää, haastamme teitä eri toimijoita mukaan päivään tuottamaan omaa toimintapistettä.  Luodaan yhdessä nuorille ennen kesälomia mukava toiminnallinen karnevaali-tapahtuma! Samalla teillä on mahdollisuus myös nuorille esitellä omaa toimintaanne. Mikäli haluatte lähteä mukaan järjestämään karnevaaleille ohjelmaa ilmoita siitä: niina.savilahti@keuruu.fi 28.4.mennessä: Järjestävä taho, yhteyshenkilö, mitä toimintaa järjestätte ja mahdolliset paikka/muu toiveet.

Lisätietoja tapahtumasta Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti/p.0405126348