Mukaan yllätyssynttereille järjestämään ohjelmaa 20.8.2022!

3.6.2022 - 13:32 / Yleinen Nuoriso

Nuorisokeskus Kipinä täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja Pelastakaa lapset ry 100 vuotta, sen tiimoilta olemme päättäneet järjestää 20.8.2022 Kipinällä ja sen piha-alueella yhteiset yllätyssynttärit klo 17-20. Ajatuksena että jokainen osallistuja olisi päivänsankari tapahtumassa. Teeman ympärille haastetaan myös lapset ja nuoret ideoimaan unelmien syntymäpäivää.

Tapahtuman kohderyhmää ovat lapset ja nuoret 10-vuotiaista eteenpäin. Toivomme, että saisimme tapahtuma-alueelle mahdollisimman paljon erilaista ohjelmaa ja samalla eri tahot voivat markkinoida mahdollisia omia syksyllä alkavia toimintojaan. Eli tapahtuma toimii samalla myös loistavana syyskauden aloituksena.

Tapahtumaan voit ilmoittautua mukaan: niina.savilahti@keuruu.fi (mikä taho, mitä ohjelmaa tulossa, mahdolliset paikkatoiveet, yhteyshenkilön tiedot) 8.6.2022 mennessä.

 

Lisätietoja tapahtumasta: Nuorisopalveluiden vastaava Niina Savilahti p.0405126348