Koulujen harrastustoiminta alkaa – ilmoittautuminen auki 18.8.-31.8.2022

18.8.2022 - 13:07 / Yleinen Kulttuuri Liikunta Nuoriso

Keuruun kaupunki järjestää lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivien yhteydessä osana Harrastamisen Suomen mallia. Osa harrastuksista on suunnattu ylä- ja alakouluikäisille. Ryhmiä on tarjolla reilu 20 ja ne aloittavat kokoontumaan syys-lokakuussa kestäen huhti-toukokuuhun saakka. Ryhmien ohjaajat ovat yhteydessä ilmoittautuneisiin toiminnan alkamisesta.

 

Ilmoittautuminen on avattu ja harrastuksiin ilmoittaudutaan Wilman kautta välitetyn webropol-kyselyn kautta 18.8.2022-31.8.2022 tai vapaa-aikapalveluiden sivujen kautta.

 

Ilmoittauduthan kuitenkin vain harrastuksiin, joihin aiot osallistua lähes säännöllisesti. Myöhemmin lukukauden aikana voi tehdä tutustumiskäyntejä muihin kerhoihin. Osallistuttaessa toisen koulun harrastustoimintaan tulee eväät ja kyydit järjestää itse.

 

Lisätietoa sisällöistä ja ilmoittautumaan pääset osoitteessa: www.keuruunvapaa-aika.fi/palvelu/koulujen-kerhotoiminta/

 

Lisätietoa Harrastamisen Suomen mallista osoitteessa: https://harrastamisensuomenmalli.fi/

 

Ilmoittaudu mukaan! 🙂