Opastettu Kuntokatsastus Kurkisaaressa keskiviikkona 21.9. klo 16.15 alkaen

16.9.2022 - 10:42 / Yleinen Liikunta

Keskiviikkona 21.9.2022 järjestetään opastettu Kuntokatsastus-kävelytesti Kurkisaaressa klo 16.15-17.00. Kuntokatsastuksessa kävellään tai hölkätään omaan tahtiin Kurkisaari ympäri (n. 1,2km) aikaa mitaten. Testin päätteeksi saa välittömästi palautteen omasta kuntotasosta.

Opastukseen kuuluu yhteinen alkuverryttely, kävelytesti ja lopuksi sauvakävelytekniikka-opastusta. Opastukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan riittää että saapuu Kurkisaaren sillalle klo 16.15. Sauvakävelysauvoja lainattavissa paikan päältä.

Kurkisaari Kuntokatsastus kartta

Kerta toimii myös Virtaa!-ryhmän ensimmäisenä kokoontumisena, joka on osa matalan kynnyksen Liiku Keuruulla-ryhmiä. Virtaa! -ryhmään mahtuu vielä uusia osallistujia. Lue lisää ilmoittautumisesta ja Liiku Keuruulla -ryhmistä osoitteessa: Liiku Keuruulla

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa:

Tino Kohonen

Puh. 050 564 7652 tai tino.kohonen@keuruu.fi