Laatikkopyöräily 2022

14.10.2022 - 11:12 / Liikunta

Laatikkopyöräilyn vihkot on tarkistettu. Kaikkiaan merkintöjä vihkoissa oli 274. Suosituin kirjauspaikka oli Haapamäen Höyryveturipuisto ja toiseksi suosituin Riihon näkötorni. Maastopyöräilylaatikoille ei oltu juurikaan ehditty pysähdellä tai sitten merkinnät olivat tehty kävelijöiden vihkoon.

Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan lähipäivinä voitoista. Palkintoja jaetaan 28 eli 10% kävijöiden määrästä. Pääpalkinto on kypärä, muuta ovat uimahalliliput, pyörän valoja ja varusteita, sekä heijastimia. Onnittelut voittajille!

 

Pitkin Keuruun kyliä on laitettu kaikkiaan 7 postilaatikkoa, jossa on vihko ja kynä. Merkitse nimesi, yhteystiedot, ajoreitti/km-määrä vihkoon. Osallistut kampanjan jälkeen palkintojen arvontaan. Kampanja on ajalla 9.5.-30.9.2022. Katso alta myös laatikot  maastopyöräilijöille!

Laatikot ovat seuraavissa kohteissa:

1) Koipikankaan urheilukenttä: alueella on pallokenttä, pururata ja frisbeegolf kenttä. Kivenheiton päässä on Pihlajaveden kauppala ja Sahan uimaranta. Näytä kartalla

2) Haapamäen Hoyryveturipuisto: matkailualue, jossa ravintolapalvelut. Näytä kartalla.

3) Keurusselän Liikuntapuisto: kohteessa ulkoiluretistö, seikkailurata, laavu, frisbeeegolfrata, leirikirkko. Kivenheiton päässä Hotelli Keurusselän palvelut. Näytä kartalla

4) Virtalankoski: koskikalastuspaikka, jossa tulipaikka. n. 1km hiekkatietä Näytä kartalla

5) Isokirja: Leirintäalueen vastaanottorakennuksen terassin kaiteessa laatikko n. 1 km hiekkatietä Näytä kartalla

6) Kamana: Kamanan pihassa olevan infotaulun takana tien puolella Näytä kartalla

7) Riihon näkötorni: Matkalantien risteys, asfalttitien varressa Näytä kartalla
(Huom. ei ole alla olevissa kartoissa)

 

MAASTOPYÖRÄILY LAATIKOT (Tämä kampanja aloitetaan vasta 1.6. 2022, kun maasto on paremmin ajettavissa.

Laatikoille on hyviä polkureittejä, mutta myös vain vähän varsinaista polkuajoa vaativaa reittiä. Laatikot ovat seuraavissa kohteissa tänä vuonna.

  1. Ilovuori: Ilovuori on Mäntäntien varressa keskustan välittömässä tuntumassa oleva lähivirkistysalue, johon on merkitty luontopolkuja. Polut ovat käytettävissä sekä kävelijöille että pyöräilijöille. Varovaisuutta kohdattaessa. Laatikon paikka kartalla   Kartta luontopolusta
  2. Kivelän ulkoilualue: Kivelän ulkoilualueella on ulkoilureitistö, jossa on kuntorata 4 km ja ulkoilureitti 8 km. Tämän lisäksi rusaasti muita polkuja. Käytössä sekä kävelijöille että pyöräilijöille. Varovaisuutta kohdattaessa. Laatikon paikka  kartalla Kartta ulkoilualueesta
  3. Hartunlammenlenkki: Ketvelniemen takana Pukkivuoressa on luontopolku 4,5km. Ketevelniemessä luontopolun yhteydessä on myös 2,3km kuntorata. Käytössä sekä kävelijöille että pyöräilijöille. Varovaisuutta kohdattaessa. Laatikonpaikka kartalla Kartta luontopolusta

Keruun Ladun järjestämä pyöräilytoiminta tästä lisää 

Reittejä Keuruulla Jälki.fi