Kunnon juttu-kampanja päätöksessä

15.11.2022 - 15:26 / Yleinen Liikunta Uimahalli

Kahvakuulamaraton uimahallilla peruttu!

Kunnon Juttu kampanja päätöstilaisuus

Tiistaina 20.12. 2022 klo 18 Kaupungintalon kahviossa. Palkintojen jako kampanjaan osallistuville ja joulukahvit. Kaikki ovat tervetulleita. Ilmoita tulostasi 19.12. 2022 mennessä p. 040-8272753 txt tai heli.peltola@keuruu.fi “Kunnon Juttu” otsikko-aihe.

 

Kunnon Juttu -korttien palautus

Aikuisten ja junioreiden (Alle 16v) sarjoissa Kunnon Jutun suorittaminen vaatii 5 osallistumismerkintää alla oleviin tapahtumiin tai kampanjoihin. Seniorisarjalaiset (yli 65v.) keräävät 3 merkintää. Vuoden lopussa kortin palauttaneet osallistumismerkintöineen saavat kunniakirjat ja osallistumispalkinnot. Kaikkien riittävän määrän osallistumismerkintöjä kesken keränneiden kesken arvotaan pääpalkinto ja kaikkien kortin palauttaneiden kesken 5 muuta palkintoa. Kortit palautetaan liikuntatoimeen.

Palauta kortit liikuntatoimeen Kaupungintalolle asiointipisteeseen (Multiantie 5, 42700 Keuruu) 16.12.2022 mennessä. Huomioithan palauttaessasi kaupungintalon aukioloajat, jotka voit tarkistaa osoitteesta: Aukioloajat .

Voit palauttaa myös kortin kaupungintalon seinässä olevaan luukkuun kaupungintalon kiinnioloaikana.

 

Kunnon Juttu