Osallistu Ui elämäsi kuntoon- kampanjaan uimahallilla 1.3.-31.3.2023!

22.2.2023 - 10:20 / Uimahalli Liikunta Nuoriso
Keuruun uimahalli on taas osana Ui elämäsi kuntoon- kampanjaa! Kampanja-aika on 1.3.-31.3., jonka aikana uimarit ja vesiliikkujat voivat kerätä uintimetrejä tai vesiliikuntaminuutteja sekä kisailla keskenään ja kampanjaan osallistuvien uimahallien välillä. Kampanjaan voi osallistua täyttämällä omia uintimetrejä tai vesiliikuntaminuutteja puhelinsovellukseen tai uimahallilta saataviin suorituskortteihin. Kampanjaan osallistuvien liikkujien kesken arvotaan Sokos Hotelin majoituslahjakortteja kampanjan toimesta. Eniten metrejä / minuutteja keränneet uimahallit palkitaan Speedon tuotepaketeilla. Lisää tietoa kampanjasta, puhelinsovelluksen käytöstä sekä kampanjan säännöistä: https://www.uielamasikuntoon.com/ 
Mobiilisovelluksen käyttöohjeet, suorituskortit sekä osallistujien rankinglista tulevat uimahallille saataville kampanjan alkaessa.
Uidaan siis maaliskuun aikana itsemme elämämme kuntoon, sekä Keuruun uimahalli oman sarjansa voittoon!🏊