Kulttuuritalo Kimara

Keskustan ensimmäisestä kansakoulurakennuksesta kunnostettiin yhteistyössä kaupungin, EAKR:n ja talkoolaisten kanssa Keuruun ensimmäinen esittävälle taiteelle tarkoitettu tila. Tilaan annetaan käyttövuoroja ensisijaisesti esittävän taiteen, koulujen ja opistojen tarpeisiin. Vapaita, maksullisia aikoja, annetaan myös muille toimijoille tilan soveltuvuus toimintaan huomioiden. Keuruun esittävän taiteen talon tuki ry. tuottaa tilaan kahviopalveluita. Talkootyön osuus on vuodessa yli 1.000  tuntia ja vapa aehtoiset mahdollistavat talon toiminnan nykyisessä laajuudessaan. Esitystoiminnan olemme keskittäneet lähinnä viikonloppuihin.

Varaukset

Varausten osalta etusijalla ovat kulttuutitoimijat ja kulttuuritapahtumien tuottajat. Vakiovarauksia ei salissa myönnetä keskiviikolle, perjantaille, lauantaille eikä sunnuntaille.

Tilan käyttövastaavana toimii Virva Asp. Tiedustelut ja varaukset mieluiten sähköpostitse virva.asp@keuruu.fi.  Voit selata vapaita vuoroja tilavarauskalenteri Juliuksen kautta, tämä nopeuttaa varauksen tekemistä. Varauksen tekeminen edellyttää seuraavien tietojen antamista: Varaajan nimi (esim. yksityishenkilö, yritys tai järjestö), yhdyshenkilön yhteystiedot (s-posti, puhelinnro), laskutusosoite ja Y-tunnus, kerro mitä tilaa olet varaamassa (sali, lämpiö, kokoustila) ja mille ajalle varaat tilan. Ilmoita tekniikkatarpeista (valo, puhemikki, valkokangas ym.).

KIMARAN VUOKRAT 1.9.2022 ALKAEN

Kimaran Hinnasto 2022

Tukipalvelut jokainen varaaja tilaa heti tilaussvahvistuksen saatuaan suoraan palvelun tuottajalta.

Tekniikkapalvelut (äänentoisto, valot, videoesitykset) Laumix Oy puh. 040 745 5352, laurilahti@laumix.fi. Palvelun hinta on 35 € + alv 24 %/h.  Yritys hoitaa laskutuksen.

Kahviopalvelut: Hely Ikäheimonen, puh. 050 436 5196.

Puvustopalvelut: Maire Mäkinen, puh. 0400 937 195.

-Talon tekninen kunnossapito: kiinteistönhoitaja, Jussi Närvä puh. 040 654 1888.

Kaupungin tekninen päivystys: 0400 245 615 (kiireellistä hoitoa vaativat asiat).

Huom. talossa on automaattinen hälytysjärjestelmä. Ulko-ovet voi säätää olemaan avoinna oven vieressä olevasta kellosta. Ovea auki pitäminen muulla tavoin aihettaa hälytyksen. Nollaa ohjainkello, kun poistut talosta ja sammuta valot.

Avaimet

Kun varaus on myönnetty, voit hakea ulko-oven avainkortin hyvissä ajoin kaupungintalon asiointipisteestä, os. Multiantie 5, avoinna ma, ke, to, pe klo 9 – 15 ja ti klo 9 – 14. Palauta avain asiointipisteeseen.

Tilan varusteet: videotykki (näyttämöllä), kiinteäasenteinen videotykki (käyttöoikeus tekniikkavastaavilla), kauko-ohjauksella toimiva valkokangas, äänentoisto- ja valolaitteisto (käyttöoikeus tekniikkavastaavilla), puhujapönttö, dvd soitin, jossa langallinen mikrofoni, irtotuolit 50 kpl, taittopöydät 10 kpl, Stainway-flyygeli, nuottitelineet 3 kpl, näyttämön verhoillut irtotuolit 6 kpl. Käytä omaa tietokonettasi. Aulassa lipunmyyntitiski. Inva-luiska ja inva-wc.

Kokoustilassa mikro, vedenkeitin, kahvinkeittimet, termoskannut ja jääkaappi.

Osoite ja pysäköinti

Koulutie 3 C, 42700 Keuruu. Pysäköintitilaa on koulukeskuksen alueella  (rajoitetusti Kimaran yhteydessä, mutta lisätilaa on sekä Kivikoulun että Yhteiskoulun vieressä), kaupungintaloa vastapäätä ja linja-autoaseman alueella. Kimaran etupihalla on 2 inva-paikkaa ja saattoliikenne talon etupihalle on mahdollinen. Kivikoulun pihalle pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Huomioikaa nämä asiat, kun saavutte tilaisuuteen.

Taloon on esteetön kulku.

Lisätietoja:

Kimaran tilataä

Kimaran facebook -sivut

Menoinfo, Keuruu

Keuruun keskustan kartta

YouTube/Keuruun koulukeskus

 

 

 

 

Sosiaalinen media