Saavutettavuusseloste

Keuruun kaupunki pyrkii takaamaan keuruunvapaa-aika.fi verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee keuruunvapaa-aika.fi verkkosivustoa kieliversioineen.

Vaatimustenmukaisuus

Keuruunvapaa-aika.fi verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Keuruunvapaa-aika.fi verkkosivustolla on liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät ole saavutettavia.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Keuruunvapaa-aika.fi verkkosivusto on julkaistu 1.11.2018. Tämä seloste on laadittu 14.11.2019. Selosteen tiedot perustuvat itsearvioon. Apuna on käytetty testaukseen tarkoitettuja teknisiä työkaluja.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa verkkolomakkeella tai sähköpostitse info@keuruu.fi

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Keuruun kaupungilta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)