Uusi IDIS avustus haettavana 31.3.2019 mennessä

29.1.2019 - 15:21 / Yleinen

Vapaa-aikatoimi jakaa tänä vuonna lasten ja nuorten toimintaan tarkoitettua IDIS avustusta, jonka tarkoituksena on kannustaa uusiin harrastusryhmien perustamisiin, kokeiluihin, projekteihin ja tapahtumiin.  Osallistuminen toimintaa on oltava avointa kaikille toiminnan alkaessa ja tapahtumat avoimia. Hakemukset voivat olla vapaamuotoisia ja niitä voivat hakea myös vapaat toimintaryhmät. Avustusta voi hakea esim. välineisiin ja materiaaleihin, ilmoitteluun tai muihin toiminnasta aiheutuviin kuluihin. Toiminnan ei tarvitse olla osallistujille maksutonta, mutta osallistumis- ja pääsymaksujen on oltava kohtuulliset. Hakemukseen on toiminnan selvityksen lisäksi liitettävä arvio tuloista ja menoista. Toiminnassa on oltava vähintään kaksi täysi-ikäistä vastuuhenkilöä mukana. Avustuksen hakuaika on maaliskuussa 31.3. mennessä ja vapaa-aikatoimen nettisivulta löytyy myös sähköinen hakemuslomake IDIS avustuksen hakemiseen. Hakemus