Tietoa meistä

 

Keuruun Nuorisopalvelut – Mukana nuorten elämässä!Keuruun nuorisopalveluiden logo.

Nuorisopalvelut ylläpitävät nuorisotilatoimintaa Keuruun Kipinällä ja Haapamäen nuorisotilalla sekä järjestävät nuorille ryhmätoimintaa, reissuja, leirejä, projekteja ja erilaisia tapahtumia. Näiden järjestämiseen ja ideoimiseen pääsevät myös nuoret itse, osallisuus kulkee nuorisotyössä koko ajan matkassa mukana. Nuorisopalvelut toteuttavat myös etsivää nuorisotyötä sekä vuosikellosuunnitelman mukaisesti koulussa tehtävää nuorisotyötä.

Me olemme mukana nuorten elämässä tukien nuorisolain mukaisesti nuorten kasvua, hyvinvointia, viihtyvyyttä ja kehitystä. Teemme paljon yhteistyötä muiden nuorten parissa toimivien kanssa sekä tuemme nuorisojärjestöjen ja ryhmien toimintaa mm. nuorisopalveluiden avustuksilla (hallinto/avustukset). Nuorisopalveluiden kehittämissuunnitelmasta (pdf) voit lukea lisää toiminnastamme ja tulevista tavoitteistamme. Suunnitelmaa ollaan päivittämässä vuosille 2023-2026.

Nuorisopalveluille on tehty oma kriisivalmiussuunnitelma. Nuorisotyön kriisityön yhteyshenkilönä toimii nuorisopalveluiden vastaava Niina Savilahti/p. 040 5126 348

Kauden 2022-2023 teemana on “Selvästi onnellinen 2.0”

Selvästi onnellinen on osa nuorisotoimijoiden kouluyhteistyön päihdekasvatus teemaa.

Teemassa ovat mukana Keuruun nuorisopalvelut, seurakunta, helluntaiseurakunta ja Multian 4H sekä Keuruun yläkoulut.

Seuraa meitä somessa

Keuruu on Nuorisovaltuustomyönteinen kunta

Keuruun sertifikaattimerkki.
Keuruulle on myönnetty Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti.

Kyseessä on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n syksyllä 2019 lanseeraama tunnustus kunnille, jotka edistävät kiitettävällä tavalla kunnan nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia. Sertifikaatti on voimassa 2.6.2021-1.6.2023.