Äksön leiri tulee taas!

9.4.2019 - 9:23 / Liikunta Nuoriso

Äksön leiri järjestetään tänä vuonna 3.-7.6.2019

Leiri on 3.-6.luokkalaisille (synt.2009-2006) keuruulaisille lapsille

Leirimaksu 25€/koko viikko (sis.ruokailun, leirivakuutuksen, ohjelman)Ilmoittautuminen/lisätietoa 17.5.2019 mennessä Nuoriso-ohjaaja Niina Savilahti niina.savilahti@keuruu.fi tai p.040 5126 348 (lapsen nimi, syntymävuosi, kotiosoite, mahd.ruoka-aineallergiat sekä huoltajan nimi, puh.nro ja s-posti leirikirjettä varten)

Leiri toteutuu päiväleirinä (klo 9-15) Kipinällä ja sen lähialueilla. Torstaina 6.6 tehdään pyörillä päiväretki Keuruun Ekokylään, tämä päivä on hieman pidempi klo 9-17. Leiriviikko sisältää monenlaista äksöniä: erilaista liikuntaa ja pelejä, tanssia, djembe-rumpuja, kirjaston pitämä videon kuvauspaja, kulttuuriohjelmaa Punnosen talolla, leiriolympialaiset ja pihajuhlat Kipinällä korikiipeilyineen! Varaa paikkasi äkkiä (mukaan mahtuu max 36 leiriläistä), paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Leiriläisille lähetetään ennen leiriä tarkempi leirikirje ohjelmineen.

Järjestää Keuruun nuoriso- ja liikuntapalvelut