Perheliikuntaa Keuruulla

29.4.2021 - 15:19 / Liikunta Yleinen

Perheliikunnalla tarkoitetaan perheen yhteistä ajanviettoa liikunnallisten aktiviteettien parissa. Tärkeää on yhdessä oleminen ja tekeminen, liikkumisen ilo ja liikunnasta saatavat yhteiset kokemukset.

 

Huhtikuun aikana on jaettu Perheliikuntaa Keuruulla-esitteitä koteihin varhaiskasvatusyksiköiden ja kyläkoulujen kautta.

Esitteestä löydät suosituksia paikallisista perheliikuntamahdollisuuksista ja perheille suunnatuista toiminnasta. Lisäksi esitteeseen on koottu tietoa lasten liikunnasta. Löydät esitteen sähköisenä tästä linkistä: Perheliikuntaesite

 

 

 

 

 

Vapaa-aikapalveluiden sivustolle on koottu myös lisää vinkkejä ja materiaalia perheliikunnasta. Sivustolta pääset tutustumaan mm. Urpon ja Turpon kesäliikuntaseikkailuun ja piakkoin sivustolla julkaistaan Vapaa-aikapalveluiden kesäliikuntabingo lapsille.  Pääset tutustumaan uuteen sivustoon tästä linkistä: Perheliikuntaa Keuruulla-sivusto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt koko perheen kanssa ulos nauttimaan auringonpaisteesta ja viettämään tärkeää yhteistä aikaa!